vrijdag 21 december 2012

                                    Koor

Laura je zong prachtig tijdens je solo in de kapel en je kunt ook zo hoog zingen je kunt echt prachtig zingen.Dit wil niet zeggen dat Manou niet mooi kan zingen , want ze zingt ook al zo prachtig .
                                   Gefeliciteerd dat je dat zo goed kon zingen!!!
                                                           ( het is voor allebei )
Louis

7 opmerkingen:

Leerling zei

das waar wow echt prachtig ik ging het ook schrijven maar je zei dat ik dat betre niet op de blog zet want ik zei altijd:"wwoooowwwww zo zot dat jij kan zingen"

marie

Leerling zei

ja laura ! het was echt supermooi gezongen wow! :o manou wss was het van jou ook mooi maar je hebt geen solo gezongen he :)

Leerling zei

dank jullie allemaal, het was niet de bedoeling dat het op de blog zou komen maar ergens ben ik er ook wel blij om dat ik het heb gedaan!!!


groetjes laura

p.s. wie schreef het 2de bericht?
p.s.s. manou kan inderdaad ook mooi zingen en zingt ook een solo maar in de eucharistie is het liedje niet aan bod gekomen.jammer voor manou.

Leerling zei

ik denk louis maar ben nie zeker

marie ;)

meester David zei

Wat een leuk bericht, Louis! Spontaan, positief, machtig! Ik ben echt blij dat jullie elkaar ook langs deze weg een pluim kunnen en durven geven. Het zegt veel over jullie persoon 8-) En ... het klopt natuurlijk ook: Laura en Manou zingen prachtig! Dinsdag ben ik er alvast weer bij om ook naar de solo van Manou te luisteren ;-) Tot dan, meisjes!

Groetjes,

meester

Leerling zei

dank u het was alleen in de kerk dat ik solo kon zingen laura echt het was mega

manou

Leerling zei

dank u ik mocht niet in de kapel het was alleen in de kerk laura echt super

manou